>Isu pakaian sendat di masjid: Teo Nie Ching salahkan BN pulak!

>

Ahli Parlimen Serdang, Teo Nie Ching mempamerkan kebodohannya apabila minta senarai apa yang OK dan mana tak OK untuk dia pakai ke surau atau masjid. Ini berikutan isu dia memakai pakaian yang tidak sesuai ketika membuat aktivit senamrobik di perkarangan masjid di Balakong baru-baru ini. Haiya…manyak bolo la ini olang. Malaysiakini melaporkan:
“Sekiranya Datuk Seri Najib (Razak) dan pemimpin-pemimpin Umno yang lain cannot be bothered untuk menjawab soalan-soalan saya, mungkin pemimpin-pemimpin MCA, GERAKAN ataupun MIC boleh mengeluarkan satu senarai ‘OK Tak OK’ untuk semua warga bukan Muslim negara ini?” tegasnya.”
foto dari harakahdaily
Amoi, apa pasai mau tanya sama Dato Najib dan MCA? Itu hali lu sula jumpa itu tuan bulu, eh silap..tuan gulu nik ajis lu tara tanya ka kawan? itu tuan gulu tara bagi tau sama lu ka mana ok mana tara ok?aiya..itu tuan gulu memang tipu pun…dia bukan agama munya olang, dia mau kuasa pun!
Kalau lu mau mana ok, mana tara ok, lu boleh tanya itu Khalid James Samad maaa..dia manyak pandai munya olang, dia geleja boleh, kuil bole, tapi masjid Khalid tala bole maa..dia tala itu tauliah..itu JAIS tala beli lesen munya..tapi itu Anwar lagi manyak pandai wooo…dia semua tau juga maa..depan belakang dia bole pun..hahahaha…kelaka sangat pon..
Advertisements

About ikrarpemuda

Ikrar Pemuda Pemuda UMNO Bahagian Puchong
This entry was posted in Dato Dr Mohamad Satim Diman, Dato Seri Najib Tun Razak, Harakahdaily, Nik Aziz, Teo Nie Ching. Bookmark the permalink.

2 Responses to >Isu pakaian sendat di masjid: Teo Nie Ching salahkan BN pulak!

  1. Anonymous says:

    >Amoi ah jumpa tok lulu boleh pakai baju kurong maaa….apa sal pi masjid tak tutup aurat kasi nampak itu buah d*** tok lulu tak kasi tau kaaaaa

  2. >sebab dia mungkin sula tanya itu father khalid james samad..dia kata boleh pakai itu seksi seksi pun…tok tok guru PAS pon suka tengok maa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s