Monthly Archives: December 2010

>Logo 1Malaysia diharamkan, Semangat Komunis diperjuangkan

> Ronnie Liu Wat memang komunis. Pakatan pon komunis. PAS dan PKR pulak penjilat komunis. Tapi sayang, ingatkan diorang ni kuat dan berani, tapi pengecut macam kaldai, sebab dengan logo 1Malaysia pon dia takot. Ronnie Liu Wat kata logo tu … Continue reading

Posted in Dato Dr Mohamad Satim Diman, Komunis, Logo 1Malaysia, Pakatan Haram, Ronnie Liu | 2 Comments

>PAS makin sesat! Surau nak kena roboh buat tak tau saje?

> PAS sememangnya sudah sesat. Manakan tidak, perjuangan mereka sudah jauh terpesong dari apa yang sering mereka laung-laungkan. Dulu sibuk-sibuk kata UMNO dan BN amalkan perlembagaan penjajah, maka mereka mahu tegakkan negara Islam. Mereka lah segala jaguh mengenai Islam di … Continue reading

Posted in Malaysian Politics, Pan Islamic Party of Malaysia, PAS bodoh, PAS sesat | Leave a comment

>Kalau Skandal liwat, WikiLeaks tak betul, kalau Kes Altantuya, WikiLeaks betul kata Anwar..kepalahotak dia

> Manusia bernama Anwar Ibrahim ini memang seorang yang pelik dan otak pembelit. Dalam ucapannya di Wangsa Maju baru-baru ini, beliau bersungguh-sungguh menafikan dakwaan laporan akhbar mengenai pendedahan WikiLeaks berkaitan dengan aktiviti liwatnya. Menurut WikiLeaks, Risikan Australia memberitahu Agensi Risikan … Continue reading

Posted in Anwar Gila, Anwar Ibrahim liar, Anwar terdesak, big fat liar, Dato Dr Mohamad Satim Diman, PKR hancur | Leave a comment

>WikiLeaks: Australia dan Singapura sudah tahu Anwar meliwat?

> Menurut laporan akhbar Australia, WikiLeaks telah mendedahkan bahawa Agensi Perisikan Australia telah diberitahu oleh Agensi Perisikan Singapura bahawa Anwar terlibat dengan kegiatan homoseksual.  “PETALING JAYA: Singapore government, including its senior minister Lee Kuan Yew, believes that Malaysian Opposition Leader … Continue reading

Posted in Anwar Ibrahim, Anwar liwat, australia, homosexual, sodomy, sunday morning herald | 1 Comment

>Dato’ Dr Mahamad Satim Diman jadi Ketua Pembangkang ganti Khir Toyo?

> Dato Seri Dr Mohd Khir Toyo telah pun melepaskan jawatannya sebagai Ketua Pembangkang di DUN Selangor. Ini berikutan dari pendakwaan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia berkenaan dengan isu pembelian tanahnya di Shah Alam. Persoalannya sekarang, siapa yang bakal menggantikannya? Antara … Continue reading

Posted in 1Malaysia, Barisan Nasional, Dato Dr Mohamad Satim Diman, Ketua Pembangkang Selangor, Khir Toyo, Pemuda UMNO Selangor | Leave a comment

>Tanda-tanda Pakatan mulai hilang kepercayaan rakyat?

> Bukan omong kosong tetapi sudah ada tanda-tanda yang Pakatan mulai hilang sokongan. Posting ini bukanlah satu kajian ilmiah atau apa-apa..hanya sebuah pemerhatian dari pihak kami. Blog kami pon blog picisan, tak termasuk pon dalam ranking ni, tetapi kami amat … Continue reading

Posted in Barisan Nasional, Dato Dr Mohamad Satim Diman, Malaysian Politics, PKR hancur, Survey, University of Malaya, Zulkifli Noordin | Leave a comment

>Demonstrasi Air: Apsal tak Demo di Kedah dan Penang?

> Antara peserta demonstrasi semalam (photo credit to http://www.kitagempur.com) Pakatan Haram memang dasar hipokrit dan muka tak tau malu. Konon nak perjuangkan isu air untuk rakyat negeri Selangor dia pergi buat demo sebab tak mau kenaikan air. Kadar air telah … Continue reading

Posted in air naik, Anwar Ibrahim Dima, Dato Dr Mohamad Satim Diman, Demonstration, Khalid Ibrahim, Pakatan Haram | 1 Comment

>Anwar memutar belit Ketuanan melayu kerana terdesak!!

> Photo credit to anwarpembohong.com Anwar sekarang sudah mula main kotor apabila dia mungkin dapat merasakan penolakan rakyat terhadap Partinya iaitu PKR. Penolakan ini adalah akibat dari tercalarnya imej partinya yang selalu memperjuangkan demokrasi tetapi tidak berlaku didalam pemilihan partinya. … Continue reading

Posted in 1Malaysia, Anwar clown, Anwar Ibrahim, Dato Dr Mohamad Satim Diman, Keadilan, Ketuanan melayu, Malaysian Politics, Wan Azizah | 1 Comment