Monthly Archives: February 2011

>Video: Kaum Cina ditipu Pakatan Rakyat?

> Dato Satim bermesra bersama rakyat berbangsa Cina dari Parlimen Puchong Ramai yang hadir 1Malaysia bukan gagasan omong kosong. Barisan Nasional sentiasa menterjemah gagasan tersebut demi kesejahteraan semua kaum di bumi Malaysia ini. Walaupon dikatakan kaum Cina condong menyokong pakatan … Continue reading

Posted in BN Puchong, Dato Dr Mohamad Satim Diman, Ketua Pembangkang Selangor, MCA Puchong, UMNO Puchong | Leave a comment

>Video: Ummi Hafilda melondehkan Anwar!

> Dato Satim bersama Rahimi Osman dan Ummi Hafilda di Jalan Kebun Bila buka cerita pasal Anwar dah tak ada tapis-tapis lagi bila cakap. Terluah segala isi hati yang sudah lama terpandam. Boleh terbakar bontot kalau suku sakat Anwar mendegarnya. … Continue reading

Posted in Anwar Ibrahim, Dato Dr Mohamad Satim Diman, DUN Sri Muda, Jalan Kebun, Rahimi Osman, Selamatkan Selangor Darul Ehsan, Ummi Hafilda | Leave a comment

>Video: Rahimi kata Anwar pakai tok nujum??Nik Aziz tak cukup power ke?

> Kalau nak tau Anwar ni macamana, kena lah tanya orang yang rapat dengan dia. Rahimi adalah bekas pegawai khas Anwar. Menurutnya, Anwar sendiri bersekongkol dengan aktivis-aktivis pro Israel dalam Brookings Intitution. Anwar dilantik sebagai penasihat antarabangsa institut yang dibiayai … Continue reading

Posted in 1Malaysia, Anwar Ibrahim, Barisan Nasional, Dato Seri Najib Tun Razak, Rahimi Osman, UMNO Puchong | Leave a comment

>Ketahui cara-cara PAS nak dapat undi dan nak tepis janji-janji mereka

> Perangai PAS makin jelas sekarang. Kira dah boleh tau dah modus operandi mereka untuk dapatkan undi dan kuasa.  1) Mula-mula PAS akan berjanji kepada rakyat macam-macam termasuk untuk tegakkan hukum hudud, tegakkan negara Islam dan macam-macam lagi janji berunsurkan … Continue reading

Posted in Barisan Nasional, Labis, Pan Islamic Party of Malaysia, PAS, UMNO | Leave a comment

>Akhirnya Hosni Mubarak letak jawatan!

> Presiden Hosni Mubarak telah pon meletakkan jawatan dan menyerahkan kuasa pemerintah kepada tentera. Tidak tahu sama ada dengan penyerahan kuasa kepada tentera keadaan akan menjadi lebih baik atau buruk. Namun, anasir-anasir luar seperti Israel sudah pasti memulakan congakan untuk … Continue reading

Posted in Hosni Mubarak, Krisis Mesir, letak jawatan, resigns | Leave a comment

>Azmin kata cukai kereta di Malaysia terlalu tinggi, yang ferrari tu macamana?

> Rupa-rupanya memang semua parti dalam PKR berebut-rebut menunjukkan kebodohan. Setelah PAS tunjuk bodoh dalam isu krisis Mesir, dan DAP pula tunjuk bodoh dengan fakta yang dangkal dan penuh putar belit dalam isu pembelian kapal TLDM, PKR pula menunjukkan kebodohan … Continue reading

Posted in Uncategorized | 5 Comments

>PRK Merlimau: PAS = Kambing Hitam?…Satu kupasan

> Kadang-kadang kesian jugak tengok PAS ni. Konon sepakat dalam Pakatan Rakyat tapi sebenarnya sentiasa sahaja diperbodoh-bodohkan oleh rakan-rakannya di dalam Pakatan. Dengar-dengar calon Pakatan Haram yang akan bertanding di Merlimau ialah dari PAS. Walaopon ada desas-desus mengatakan bahawa PKR … Continue reading

Posted in DUN Merlimau, Kafir, Melaka, PAS, PRK DUN Merlimau, PRK DUN Tenang, UMNO | Leave a comment