>PAS: Bila kalah mula lah melalot macam ayam berak kapor..

>

BN bagus…kata Tuan Ibrahim Tuan Man
PAS dah kalah mula lah meracau-racau. Bila kalah alasan yang paling tipikal ialah:
“…Pesuruhjaya PAS Pahang mengakui bahawa PAS bukan sahaja terpaksa berhadapan dengan jentera BN, tetapi turut berhadapan dengan jentera kerajaan yang digunakan secara berleluasa.” (harakahdaily.net)
Masalahnya bila mereka menang dalam pilihanraya kecil di Kuala terengganu dan Permatang Pasir, takde plak cerita benda-benda ni.
Pesanan, buat Pesuruhjaya PAS Pahang, Tuan Ibrahim Tuan Man, anda seharusnya terima yang rakyat sudah menolak PAS dan menerima BN. Janganlah di salahkan jentera kerajaan lah apa lah…semua karut je.
Tuan Ibrahim juga merepek meraban dengan mengatakan:
“Katanya, penyertaan PAS kali ini juga telah berjaya membongkar kelemahan pengurusan pentadbir dan pengabaian pembangunan di Kerdau.”
Kalau betollah lemah sangat dan terabai sangat lah Kerdau ni, masakan peratusan pengundi BN naik? dan bilangan pengundi PAS menurun? Cakap ada pakai otak ke pakai misai? Tapi apa boleh buat, memang itu sahajalah kemampuan Tuan Ibrahim untuk berfikir, tapi pengecut nya bukan main untuk bertanding..takot kalah lah katakan!
Advertisements

About ikrarpemuda

Ikrar Pemuda Pemuda UMNO Bahagian Puchong
This entry was posted in 2011, Barisan Nasional, Islamic party, Pan Islamic Party of Malaysia, parti PAS, PRK Kerdau, Tuan Ibrahim Tuan Man. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s