>Suruhanjaya Video Seks Anwar: Pakatan takut kepada kebenaran?

>


Sewaktu mula-mula video dipertontonkan kepada wartawan oleh Dato T, tak sampai beberapa jam, Anwar muncul di depan para wartawan dan menafikan ianya dia di dalam video itu. Wan Azizah pon ada sama. Siap tunjuk perut lagi.
Namun apabila, sedutan klip video yang dikatakan melibatkan Anwar di tayang di Youtube, dan dapat ditonton oleh rakyat Malaysia,  Anwar mengambil masa yang agak lama untuk buat press conf. Dan bila press conf dibuat (hampir selepas 24 jam video tersebar) yang lebih pelik, Anwar langsung tak ada dalam press conf tersebut.Sebaliknya Wan Azizah, Karpal Singh dan Khalid gagap pulak yang buat Press Con. Mana Anwar? Apsal tak muncul?Takut?

Seperti yang ditulis oleh bigdogdotcom, Anwar juga pernah kata “Rakyat Hakim Negara”. Maka adakah salah untuk Rakyat mengetahui perkara sebenar setelah rakyat mula sangsi melihat kelibatnya di dalam video tersebut. Sedangkan Teoh Beng Hock hanya sebagai pembantu kepada ADUN Seri Kembangan pon boleh dibuat Suruhanjaya Diraja untuk siasatan, ini kan pula seorang ketua Pembangkang yang ada cita-cita untuk memimpin kerajaan Malaysia!! Bukan sahaja Ketua Pembangkang, dia juga seorang penasihat ekonomi negeri Selangor dan seorang ahli parlimen!!Kenapa tidak mahu buat Royal Commission?

Agak dangkal Karpal singh apabila di dalam sidang media tersebut cuba untuk memusing fakta dengan menghalakan kesalahan kepada Dato T. Yang perlu diketahui ialah benar atau tidak Anwar yang melakukan aksi di dalam video tersebut. Takkan melalui penafian Wan Azizah sudah cukup untuk membuktikan yang dalam video itu bukan Anwar? 
Lagi satu, kenapa mereka takut sangat dengan suruhanjaya? Adakah mereka takut kepada kebenaran? Orang kata berani kerana benar, takut kerana salah kan?

Ikrarpemuda: Mana menghilang suara pimpinan PAS setelah video keluar di Youtube?Senyap je?

About ikrarpemuda

Ikrar Pemuda Pemuda UMNO Bahagian Puchong
This entry was posted in ADUN Seri Kembangan, Anwar Ibrahim, dato t, Ketua Pembangkang, Penasihat Ekonomi, suruhanjaya diraja, video seks anwar ibrahim. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s