Author Archives: ikrarpemuda

About ikrarpemuda

Ikrar Pemuda Pemuda UMNO Bahagian Puchong

Hello world!

Welcome to ikrarpemuda.wordpress.com. This is just a copy of the IkrarPemuda blog from ikrarpemuda.co.cc. Advertisements

Posted in Uncategorized | 1 Comment

>parti PAS = parti Porno Anwar SeMalaysia

> Ini lah akibatnya bila PAS lebih mendahulukan Anwar dari Islam dalam perjuangan mereka. Hasilnya, kedudukan PAS sendiri amatlah dalam keadaan tersepit dan dilema sekarang ini. 1) PAS malu nak sebut perjuangan Islam dalam kempen di Sarawak. Mana taknya, isu … Continue reading

Posted in Islamic party, malaysian politic, Pan Islamic Party of Malaysia, PAS, skandal seks anwar, video scandal, video seks anwar | Leave a comment

>Kalau nak cam orang tengok muka ke perut?

> Adoiyaii..pelik..pelik betul lah pakatan haram ni. Macam-macam cubaan nak dipulasnya. Tengok lah kak wan. Dalam statement dia semalam, dia kata susuk tubuh amat berlainan dari yang dia ketahui. Dia langsung tak pernah cerita aspek teknikal contohnya kanta kamera tu … Continue reading

Posted in scandal video, video seks anwar, Wan Azizah | Leave a comment

>Suruhanjaya Video Seks Anwar: Pakatan takut kepada kebenaran?

> Sewaktu mula-mula video dipertontonkan kepada wartawan oleh Dato T, tak sampai beberapa jam, Anwar muncul di depan para wartawan dan menafikan ianya dia di dalam video itu. Wan Azizah pon ada sama. Siap tunjuk perut lagi. Namun apabila, sedutan … Continue reading

Posted in ADUN Seri Kembangan, Anwar Ibrahim, dato t, Ketua Pembangkang, Penasihat Ekonomi, suruhanjaya diraja, video seks anwar ibrahim | Leave a comment

>Rupanya Ustaz PAS yang bunuh budak tu!! Anak yatim plak tu!!

> al-Fatihah untuk arwah Saiful Syazani.. Mana semua persatuan-persatuan?Mana NGO-NGO? Pasal Interlok bukan main…tapi pasal orang PAS bunuh budak darjah 1 tak ambil tahu plak. Sepatutnya mereka termasuk kerajaan harus arahkan sekolah kelolaan PAS ditutup bila seorang muridnya mati dipukul … Continue reading

Posted in Nik Aziz, PAS gila, pelajar tahun satu mati, sekolah agama PAS, ustaz pukul sampai mati | 5 Comments

>Video Seks Anwar: Pakatan Rakyat kata tidak Rakyat kata Ya! Yes to Royal Commission!

> Anwar: Tolong la Karpal..ini kali aku mati la singh! Karpal: Incik Anuwar…itu hari saya suda suro kamu taubat, tapi kamu tau buat juga..apa macam.. “KUALA LUMPUR, April 5 — Pakatan Rakyat (PR) will oppose any attempt by Barisan Nasional … Continue reading

Posted in Karpal Singh, Pakatan Haram, suruhanjaya diraja, video seks anwar ibrahim | 2 Comments

>Pendedahan Video Seks Anwar: Apa Selepas ini?

> imej dari pantausblog.blogspot.com Sudah lama rakyat Malaysia tak kira yang menyokong atau yang membenci Anwar, menunggu bukti-bukti mengenai Anwar. Nah! selepas beratus-ratus jumlah rakaat solat hajat telah PAS tunai, ini lah agaknya hasilnya. Ini baru sedikit sahaja, dimaklumkan ada … Continue reading

Posted in scandal video, thailand women, video seks anwar ibrahim, Wan Azizah, youtube | Leave a comment