Category Archives: DAP

>Khalifah Guan Eng pujaan PAS: sekelip mata kau berubah

> mula-mula jadi ketua menteri..naik flight pon kelas ekonomi. Kami tertarik dengan tulisan therealsarawak berkenaan dengan hipokritnya Lim Guan Eng. Dulu dok berbangga konon naik flight ekonomi. La ni plak dah naik bisnes class. sekarang dah pandai naik business class..geli … Continue reading

Posted in DAP, Democratic Action Party, Lim guan eng, Pan Islamic Party of Malaysia, PAS, Penang | Leave a comment

>Sumbangan Pakatan Rakyat Terhadap Rakyat Malaysia dalam Krisis Mesir

> Sumbangan Pakatan Rakyat terhadap rakyat-rakyat Malaysia yang terkandas di Mesir ialah…. Kenapa kosong? Sebab mereka memang tak sumbang apa-apa.. Boleh dikatakan mereka ini boleh menyebabkan sumbangan negatif. Sebab apa, sebab PAS hanya pandai buat demonstrasi untuk memaksa Hosni Mubarak … Continue reading

Posted in bawa balik pelajar, BN, DAP, Hosni Mubarak, Krisis Mesir | Leave a comment

>Tahniah!: PAS capai azam tahun 2010 dengan berjaya men"dakwah" kan DAP

> Benarkah PAS berjaya mendakwahkan Islam kepada DAP dan PKR? 1) Ahli-ahli DAP dan non-muslim PKR sudah pandai berhujah menggunakan ayat-ayat al-Quran    2) DAP dah pandai menganjurkan majlis berkhatan (errr..Nga Kor Ming dah khatan blum?) 3) Ahli-ahli DAP dan … Continue reading

Posted in bai'ah talak tiga PAS, DAP, Dato Dr Mohamad Satim Diman, Democratic Action Party, hudud, Islam dihina, Pan Islamic Party of Malaysia | 1 Comment

>Cara pimpinan Pakatan Haram jaga kesihatan.

>Kita ketepikan perbedaan politik. Hal kesihatan adalah satu isu penting untuk rakyat tak kira parti apa pon. Pakatan Rakyat juga ada cara untuk menjaga kesihatan. Setiap parti-parti komponen Pakatan ada cara tersendiri dan cara-cara ini mungkin kita boleh ikut…err..boleh ke?….BOLEH … Continue reading

Posted in DAP, Dato Dr Mohamad Satim Diman, exercise, gerakan anti pkr, health care, kitagempur.com, PKR | Leave a comment

>PKR parti kroni dan keluarga Anwar: Rakyat bakal menyisihkan mereka.

> Azmin..keluarga dan ferrarinya Cita-citanya besar ingin menawan Putrajaya. Selalu menyalahkan pihak lain jika mereka kalah dalam p/raya dan antara pihak yg disalahkan ialah Suruhanjaya P/raya. Mereka mengatakan bahawa SPR adalah hamba kepada Barisan Nasional. Beberapa isu juga dinaikkan untuk … Continue reading

Posted in Anwar Ibrahim, anwar is crazy, circus, DAP, Malaysian Politics, PKR, PKR kroni | Leave a comment

>Islam dipermainkan dan PAS relakan?

> gambar diambil dari PerakToday Ahli Parlimen Serdang Teo Nie Ching yang baru-baru ini mencetuskan kontroversi memasuki surau dan memberi taklimat dan sumbangan tanpa menutup aurat, telah pon meminta maaf. Yang peliknya, PAS bermati-matian mempertahankan tindakan Teo walaupon beliau telah … Continue reading

Posted in DAP, kafir masuk surau, kebaya, PAS, Teo Nie Ching, UMNO | Leave a comment

>Selangor: Apabila pentadbiran jadi macam sarkis…

> Bapak punya besar punya kamera..Spy mana yg pakai tu?Spy Baba kot? Hampir setiap minggu ada saje berita yg tak kena berkenaan dengan Pakatan Haram di Selangor. Terdahulu, Khalid Ibrahim terjumpa sebuah kamera yg dikatakan digunakan untuk mengintip aktiviti-aktivitinya di … Continue reading

Posted in DAP, Khalid Ibrahim gagap, Klang, MPK, Ronnie Liu, Tee Boon Hock | Leave a comment