Category Archives: Pakatan Rakyat

>Adakah ini Lelaki Anugerah Tuhan?

> Ya ke dia? Macam dia ye tak? Berani tak nak buat suruhanjaya untuk siasat? Budak darjah tiga pon boleh cam ye tak? Amacam PAS? Yang dok ternganga dengar ucapan kat Stadium Malawati tu sekarang macamana? Kalau nak cam betol-betol … Continue reading

Posted in Anwar Ibrahim, Pakatan Haram, Pakatan Rakyat, PAS, video seks anwar ibrahim | 4 Comments

>PAS: tiada prinsip, lalang, lemah, dan sesat..

> bakal Mursyidul PAS yang baru.. Masya Allah…apa nak jadi la dengan PAS ni…cuba baca ni.. “Ketika membahaskan ucapan dasar presiden Datuk Seri Abdul Hadi Awang di Pengkalan Chepa pagi ini, Deepakaran berkata pihaknya berharap PAS terus menjamin hak bukan … Continue reading

Posted in Kafir, nama Allah, Pakatan Rakyat, Pakatan Rosak, PAS | Leave a comment

>Anwar pengecut…keluar dewan selepas di asak

> Pada sidang Parlimen hari ini, Anwar telah diserang bertubi-tubi oleh bekas ahli PKR Dato ‘Seri Zahrain Hashim. Anwar jelas panas punggung apabila tidak mampu menahan asakan dan terus keluar dewan, apabila Zahrain mendedahkan segala penipuannya berkenaan rancangan 16 Septembernya … Continue reading

Posted in Anwar Ibrahim penipu, Anwar pembelit, Dato Zahrain Hashim, Pakatan Rakyat, video Dato Zahrain serang Anwar di Parlimen | Leave a comment

>Kerajaan Pakatan Rakyat Selangor bakal runtuh??

> photo credit to Agendadaily.com Desas-desus beberapa blog telah menjadi semakin hangat akhir-akhir ini mengenai beberapa orang wakil rakyat Pakatan Rakyat ingin keluar dari Pakatan. Ada juga yang mengatakan kerajaan di Selangor bakal berobah sama seperti apa yang berlaku di … Continue reading

Posted in ADUN, Pakatan Rakyat, Selangor | Leave a comment

>Pakatan Rakyat Retak Menanti Belah

>

Posted in Ketua Pemuda UMNO Malaysia, khairy jamaluddin, Pakatan Rakyat | Leave a comment

>Selangor Menuju Kehancuran??

> photo credit to senjaliza.blogspot.com Di negeri Selangor kebelakangan ini ada sahaja berlaku pelbagai kemelut dan isu-isu yang agak kontroversi yang menunjukkan pemerintahan Pakatan Rakyat di Selangor agak kucar-kacir dan berserabut. Pelbagai masalah timbul dari cara mereka memerintah, yang sebelum … Continue reading

Posted in Elizabeth Wong, Pakatan Rakyat, Selangor | 3 Comments

>Pakatan Rakyat Permainkan Rakyat???Hassan Ali Terkedu?

> Dalam Utusan hari ini melaporkan bahawa pemuda PAS Selangor melalui ketua penerangannya Roslan Shahir akan membuat demo besar-besaran di seluruh Selangor mendesak agar Ronnie Liu dipecat dari jawatan Exco berhubung isu arak dan maksiat di negeri ini. Ketua Penerangannya, … Continue reading

Posted in arak, Pakatan Rakyat, PAS, Ronnie Liu, Tan Sri Khalid Ibrahim | Leave a comment