Category Archives: Pan Islamic Party of Malaysia

>parti PAS = parti Porno Anwar SeMalaysia

> Ini lah akibatnya bila PAS lebih mendahulukan Anwar dari Islam dalam perjuangan mereka. Hasilnya, kedudukan PAS sendiri amatlah dalam keadaan tersepit dan dilema sekarang ini. 1) PAS malu nak sebut perjuangan Islam dalam kempen di Sarawak. Mana taknya, isu … Continue reading

Posted in Islamic party, malaysian politic, Pan Islamic Party of Malaysia, PAS, skandal seks anwar, video scandal, video seks anwar | Leave a comment

>Karpal Cadang Tayang Video Seks di Parlimen: Haji Hadi nak tengok ke?

> Err..Mister Hadi! Mau tengok itu blue filem kaa?? Screen sex video in Parliament, says Karpal Karpal Singh has called on the authorities to screen the Carcosa sex video in Parliament, as Parliamentary immunity will absolve the MPs from any … Continue reading

Posted in Haji Hadi, Karpal Singh, Malaysian Politics, Pan Islamic Party of Malaysia, video seks anwar ibrahim | Leave a comment

>Khalifah Guan Eng pujaan PAS: sekelip mata kau berubah

> mula-mula jadi ketua menteri..naik flight pon kelas ekonomi. Kami tertarik dengan tulisan therealsarawak berkenaan dengan hipokritnya Lim Guan Eng. Dulu dok berbangga konon naik flight ekonomi. La ni plak dah naik bisnes class. sekarang dah pandai naik business class..geli … Continue reading

Posted in DAP, Democratic Action Party, Lim guan eng, Pan Islamic Party of Malaysia, PAS, Penang | Leave a comment

>Isu video seks Anwar: Haji Hadi kata kejap boleh kejap tak boleh

> zzzzz….. Nampaknya Pakatan Haram makin tertekan dengan keadaan dan perangai ketua mereka sendiri. Namun, dalam kes video seks Anwr ini, jelas sikap hipokrit mereka apabila menggunakan “ulama-ulama” politik mereka untuk mendepani hujah menentang BN. Antaranya ialah presiden “mulut cabul” … Continue reading

Posted in Haji Hadi, Pan Islamic Party of Malaysia, PAS, president, video seks anwar | Leave a comment

>PAS: Bila kalah mula lah melalot macam ayam berak kapor..

> BN bagus…kata Tuan Ibrahim Tuan Man PAS dah kalah mula lah meracau-racau. Bila kalah alasan yang paling tipikal ialah: “…Pesuruhjaya PAS Pahang mengakui bahawa PAS bukan sahaja terpaksa berhadapan dengan jentera BN, tetapi turut berhadapan dengan jentera kerajaan yang … Continue reading

Posted in 2011, Barisan Nasional, Islamic party, Pan Islamic Party of Malaysia, parti PAS, PRK Kerdau, Tuan Ibrahim Tuan Man | Leave a comment

>Kesian Bob Lokman…

> Alhamdulillah BN menang di Kerdau dan Merlimau. Namun terdapat sedikit kemusykilan tatkala kempen dijalankan oleh pihak PAS di kedua-dua Pilihanraya kecil. Musykilnya bila pelakon terkenal Bob Lokman yang baru masuk PAS sudah mula digunakan oleh PAS untuk berkempen. En. … Continue reading

Posted in Bob Lokman, Pan Islamic Party of Malaysia, PAS, PRK Kerdau | 10 Comments

>Ketahui cara-cara PAS nak dapat undi dan nak tepis janji-janji mereka

> Perangai PAS makin jelas sekarang. Kira dah boleh tau dah modus operandi mereka untuk dapatkan undi dan kuasa.  1) Mula-mula PAS akan berjanji kepada rakyat macam-macam termasuk untuk tegakkan hukum hudud, tegakkan negara Islam dan macam-macam lagi janji berunsurkan … Continue reading

Posted in Barisan Nasional, Labis, Pan Islamic Party of Malaysia, PAS, UMNO | Leave a comment

>Tahniah!: PAS capai azam tahun 2010 dengan berjaya men"dakwah" kan DAP

> Benarkah PAS berjaya mendakwahkan Islam kepada DAP dan PKR? 1) Ahli-ahli DAP dan non-muslim PKR sudah pandai berhujah menggunakan ayat-ayat al-Quran    2) DAP dah pandai menganjurkan majlis berkhatan (errr..Nga Kor Ming dah khatan blum?) 3) Ahli-ahli DAP dan … Continue reading

Posted in bai'ah talak tiga PAS, DAP, Dato Dr Mohamad Satim Diman, Democratic Action Party, hudud, Islam dihina, Pan Islamic Party of Malaysia | 1 Comment

>PAS makin sesat! Surau nak kena roboh buat tak tau saje?

> PAS sememangnya sudah sesat. Manakan tidak, perjuangan mereka sudah jauh terpesong dari apa yang sering mereka laung-laungkan. Dulu sibuk-sibuk kata UMNO dan BN amalkan perlembagaan penjajah, maka mereka mahu tegakkan negara Islam. Mereka lah segala jaguh mengenai Islam di … Continue reading

Posted in Malaysian Politics, Pan Islamic Party of Malaysia, PAS bodoh, PAS sesat | Leave a comment

>PAS: Dah kalah pon masih angkuh…

> PAS sememangnya sebuah parti yang penuh dengan keangkuhan, bongkak dan sombong. Dah la kalah..tak mengaku kesilapan sendiri, dituduhnya Barisan Nasional macam-macam plak. Tok-tok gundu (bukan guru) PAS dengan senang hati menuding jari kekalahan mereka kepada UMNO. Pengarah Jabatan Pilihanraya … Continue reading

Posted in bai'ah talak tiga PAS, Barisan Nasional, Malaysian Politics, Orang Asli, Pan Islamic Party of Malaysia, Pilihanraya Kecil DUN Galas | Leave a comment