Category Archives: PAS

>parti PAS = parti Porno Anwar SeMalaysia

> Ini lah akibatnya bila PAS lebih mendahulukan Anwar dari Islam dalam perjuangan mereka. Hasilnya, kedudukan PAS sendiri amatlah dalam keadaan tersepit dan dilema sekarang ini. 1) PAS malu nak sebut perjuangan Islam dalam kempen di Sarawak. Mana taknya, isu … Continue reading

Posted in Islamic party, malaysian politic, Pan Islamic Party of Malaysia, PAS, skandal seks anwar, video scandal, video seks anwar | Leave a comment

>Adakah ini Lelaki Anugerah Tuhan?

> Ya ke dia? Macam dia ye tak? Berani tak nak buat suruhanjaya untuk siasat? Budak darjah tiga pon boleh cam ye tak? Amacam PAS? Yang dok ternganga dengar ucapan kat Stadium Malawati tu sekarang macamana? Kalau nak cam betol-betol … Continue reading

Posted in Anwar Ibrahim, Pakatan Haram, Pakatan Rakyat, PAS, video seks anwar ibrahim | 4 Comments

>Khalifah Guan Eng pujaan PAS: sekelip mata kau berubah

> mula-mula jadi ketua menteri..naik flight pon kelas ekonomi. Kami tertarik dengan tulisan therealsarawak berkenaan dengan hipokritnya Lim Guan Eng. Dulu dok berbangga konon naik flight ekonomi. La ni plak dah naik bisnes class. sekarang dah pandai naik business class..geli … Continue reading

Posted in DAP, Democratic Action Party, Lim guan eng, Pan Islamic Party of Malaysia, PAS, Penang | Leave a comment

>Isu video seks Anwar: Haji Hadi kata kejap boleh kejap tak boleh

> zzzzz….. Nampaknya Pakatan Haram makin tertekan dengan keadaan dan perangai ketua mereka sendiri. Namun, dalam kes video seks Anwr ini, jelas sikap hipokrit mereka apabila menggunakan “ulama-ulama” politik mereka untuk mendepani hujah menentang BN. Antaranya ialah presiden “mulut cabul” … Continue reading

Posted in Haji Hadi, Pan Islamic Party of Malaysia, PAS, president, video seks anwar | Leave a comment

>Video Seks Anwar: Kalau betol Anwar, PAS nak buat apa?

> Agak-agak kalau betollah si Anwar dalam video seks tu, apa agaknya PAS nak cakap? Mungkin PAS akan bagi statement antaranya: 1) Setiap insan pasti melakukan kesilapan di muka bumi ini. Anwar tidak terkecuali. Namun perjuangannya menentang kezaliman UMNO harus … Continue reading

Posted in Pakatan Haram, PAS, video seks anwar ibrahim | Leave a comment

>Kesian Bob Lokman…

> Alhamdulillah BN menang di Kerdau dan Merlimau. Namun terdapat sedikit kemusykilan tatkala kempen dijalankan oleh pihak PAS di kedua-dua Pilihanraya kecil. Musykilnya bila pelakon terkenal Bob Lokman yang baru masuk PAS sudah mula digunakan oleh PAS untuk berkempen. En. … Continue reading

Posted in Bob Lokman, Pan Islamic Party of Malaysia, PAS, PRK Kerdau | 10 Comments

>PAS: tak tau nak cakap ape dah…

> Kerana DAP, PAS sanggup jadi beruk. PAS sekarang tersepit dalam menagih sokongan kerana ternyata PAS sedang kehilangan sokongan pengundi Melayu asyik kerana sibuk menagih sokongan kaum bukan Melayu. Agenda PAS dalam menagih sokongan kaum bukan Melayu ditonjolkan dalam beberapa … Continue reading

Posted in Islamic party, PAS, PAS bodoh, PAS is crap, PAS lalang, PAS rubbish | Leave a comment

>Ketahui cara-cara PAS nak dapat undi dan nak tepis janji-janji mereka

> Perangai PAS makin jelas sekarang. Kira dah boleh tau dah modus operandi mereka untuk dapatkan undi dan kuasa.  1) Mula-mula PAS akan berjanji kepada rakyat macam-macam termasuk untuk tegakkan hukum hudud, tegakkan negara Islam dan macam-macam lagi janji berunsurkan … Continue reading

Posted in Barisan Nasional, Labis, Pan Islamic Party of Malaysia, PAS, UMNO | Leave a comment

>PRK Merlimau: PAS = Kambing Hitam?…Satu kupasan

> Kadang-kadang kesian jugak tengok PAS ni. Konon sepakat dalam Pakatan Rakyat tapi sebenarnya sentiasa sahaja diperbodoh-bodohkan oleh rakan-rakannya di dalam Pakatan. Dengar-dengar calon Pakatan Haram yang akan bertanding di Merlimau ialah dari PAS. Walaopon ada desas-desus mengatakan bahawa PKR … Continue reading

Posted in DUN Merlimau, Kafir, Melaka, PAS, PRK DUN Merlimau, PRK DUN Tenang, UMNO | Leave a comment

>PAS makin sengal?Meroyan?Cover malu?

> foto diambil dari http://abushahid.wordpress.com/2011/01/31/kedutaan-mesir-kena-serbu/ Semenjak dua menjak kekalahan PAS di Tenang, PAS ni tak tau lah nak jadi apa, gila meroyan atau dah naik sasau. Sedang Datuk Najib sedang memikirkan jalan terbaik untuk membawa keluar rakyat Malaysia keluar dari Mesir, … Continue reading

Posted in Demonstration, Egypt uprising, Hosni Mubarak, Mesir, PAS | Leave a comment