Category Archives: scandal video

>Kalau nak cam orang tengok muka ke perut?

> Adoiyaii..pelik..pelik betul lah pakatan haram ni. Macam-macam cubaan nak dipulasnya. Tengok lah kak wan. Dalam statement dia semalam, dia kata susuk tubuh amat berlainan dari yang dia ketahui. Dia langsung tak pernah cerita aspek teknikal contohnya kanta kamera tu … Continue reading

Posted in scandal video, video seks anwar, Wan Azizah | Leave a comment

>Pendedahan Video Seks Anwar: Apa Selepas ini?

> imej dari pantausblog.blogspot.com Sudah lama rakyat Malaysia tak kira yang menyokong atau yang membenci Anwar, menunggu bukti-bukti mengenai Anwar. Nah! selepas beratus-ratus jumlah rakaat solat hajat telah PAS tunai, ini lah agaknya hasilnya. Ini baru sedikit sahaja, dimaklumkan ada … Continue reading

Posted in scandal video, thailand women, video seks anwar ibrahim, Wan Azizah, youtube | Leave a comment