Category Archives: UMNO

>Ketahui cara-cara PAS nak dapat undi dan nak tepis janji-janji mereka

> Perangai PAS makin jelas sekarang. Kira dah boleh tau dah modus operandi mereka untuk dapatkan undi dan kuasa.  1) Mula-mula PAS akan berjanji kepada rakyat macam-macam termasuk untuk tegakkan hukum hudud, tegakkan negara Islam dan macam-macam lagi janji berunsurkan … Continue reading

Posted in Barisan Nasional, Labis, Pan Islamic Party of Malaysia, PAS, UMNO | Leave a comment

>PRK Merlimau: PAS = Kambing Hitam?…Satu kupasan

> Kadang-kadang kesian jugak tengok PAS ni. Konon sepakat dalam Pakatan Rakyat tapi sebenarnya sentiasa sahaja diperbodoh-bodohkan oleh rakan-rakannya di dalam Pakatan. Dengar-dengar calon Pakatan Haram yang akan bertanding di Merlimau ialah dari PAS. Walaopon ada desas-desus mengatakan bahawa PKR … Continue reading

Posted in DUN Merlimau, Kafir, Melaka, PAS, PRK DUN Merlimau, PRK DUN Tenang, UMNO | Leave a comment

>PRK Tenang: Antara Pencen dan Banjir

> Syukur Alhamdulillah BN Menang di Tenang. Mohd Azhar Ibrahim dari BN telah menang mengalahkan Cikgu Mala. Buat Cikgu Mala, anda boleh balik dan renungkan sendiri hal-hal tersebut: 1) Mala harus berfikir sejenak, agak-agak dia kenapa dia dicalonkan oleh PAS … Continue reading

Posted in Azhar Ibrahim, Cikgu Mala, Normala Sudirman, PAS, Pilihanraya Kecil DUN Tenang, UMNO | 2 Comments

>GEMPAR! Nik Aziz akui UMNO memang perjuangkan Islam

> Nik Aziz akui yang UMNO memang perjuangkan Islam. Tak percaya? Malaysian Insider ada story: “Kalau kita tidak boleh buat sekali gus, mengapa tidak kita guna cara sedikit demi sedikit, kalau tidak boleh buat hudud, kita dah cuba, mengapa kita … Continue reading

Posted in DUN Kelantan, Hukum hudud, Nik Aziz, PAS, UMNO | 2 Comments

>Nik Aziz: Kelantan tak buat Hukum Hudud takut BN isytihar darurat.

> foto dari minaq-jinggo Baru-baru ini dalam majlis bertemu blogger, Nik Aziz berhempas pulas nak menjawab pertanyaan berkenaan dengan kenapa Kerajaan PAS Kelantan tak mau buat hukum hudud sampai sekarang. Pusing punya pusing dia salahkan UMNO jugak.Tak ke hampeh! Malaysian Insider … Continue reading

Posted in DUN Kelantan, Hukum hudud, Malaysian Insider, Nik Aziz, UMNO | 1 Comment

>Haji Hadi kata orang UMNO tak sembahyang

> Bersedia dan jangan terkejut. Ini bukan orang kafir yang kata, dan bukan orang yg tiada agama (atheis) yang kata. TETAPI, seorang yang dianggap seorang TOK GURU oleh anak-anak buahnya dan seorang PRESIDEN parti ISLAM..diulangi PRESIDEN..bacalah dibawah ini..lihatlah KEINDAHAN kata-kata … Continue reading

Posted in Dato Dr Mohamad Satim Diman, Haji Hadi, Islamic parti, Malaysian Politics, Nik Aziz, president, UMNO | Leave a comment

>Islam dipermainkan dan PAS relakan?

> gambar diambil dari PerakToday Ahli Parlimen Serdang Teo Nie Ching yang baru-baru ini mencetuskan kontroversi memasuki surau dan memberi taklimat dan sumbangan tanpa menutup aurat, telah pon meminta maaf. Yang peliknya, PAS bermati-matian mempertahankan tindakan Teo walaupon beliau telah … Continue reading

Posted in DAP, kafir masuk surau, kebaya, PAS, Teo Nie Ching, UMNO | Leave a comment