Category Archives: video seks anwar

>parti PAS = parti Porno Anwar SeMalaysia

> Ini lah akibatnya bila PAS lebih mendahulukan Anwar dari Islam dalam perjuangan mereka. Hasilnya, kedudukan PAS sendiri amatlah dalam keadaan tersepit dan dilema sekarang ini. 1) PAS malu nak sebut perjuangan Islam dalam kempen di Sarawak. Mana taknya, isu … Continue reading

Posted in Islamic party, malaysian politic, Pan Islamic Party of Malaysia, PAS, skandal seks anwar, video scandal, video seks anwar | Leave a comment

>Kalau nak cam orang tengok muka ke perut?

> Adoiyaii..pelik..pelik betul lah pakatan haram ni. Macam-macam cubaan nak dipulasnya. Tengok lah kak wan. Dalam statement dia semalam, dia kata susuk tubuh amat berlainan dari yang dia ketahui. Dia langsung tak pernah cerita aspek teknikal contohnya kanta kamera tu … Continue reading

Posted in scandal video, video seks anwar, Wan Azizah | Leave a comment

>Isu video seks Anwar: Haji Hadi kata kejap boleh kejap tak boleh

> zzzzz….. Nampaknya Pakatan Haram makin tertekan dengan keadaan dan perangai ketua mereka sendiri. Namun, dalam kes video seks Anwr ini, jelas sikap hipokrit mereka apabila menggunakan “ulama-ulama” politik mereka untuk mendepani hujah menentang BN. Antaranya ialah presiden “mulut cabul” … Continue reading

Posted in Haji Hadi, Pan Islamic Party of Malaysia, PAS, president, video seks anwar | Leave a comment