Category Archives: Pakatan Haram

>Video Seks Anwar: Pakatan Rakyat kata tidak Rakyat kata Ya! Yes to Royal Commission!

> Anwar: Tolong la Karpal..ini kali aku mati la singh! Karpal: Incik Anuwar…itu hari saya suda suro kamu taubat, tapi kamu tau buat juga..apa macam.. “KUALA LUMPUR, April 5 — Pakatan Rakyat (PR) will oppose any attempt by Barisan Nasional … Continue reading

Posted in Karpal Singh, Pakatan Haram, suruhanjaya diraja, video seks anwar ibrahim | 2 Comments

>Adakah ini Lelaki Anugerah Tuhan?

> Ya ke dia? Macam dia ye tak? Berani tak nak buat suruhanjaya untuk siasat? Budak darjah tiga pon boleh cam ye tak? Amacam PAS? Yang dok ternganga dengar ucapan kat Stadium Malawati tu sekarang macamana? Kalau nak cam betol-betol … Continue reading

Posted in Anwar Ibrahim, Pakatan Haram, Pakatan Rakyat, PAS, video seks anwar ibrahim | 4 Comments

>Solat hajat untuk Anwar: PAS dah sucikan Anwar

>Kalau ada 10 ribu orang solat hajat untuk Anwar Ibrahim, adakah dia sudah didapati tak bersalah dlm kes video seksnya? Begitu senang PAS nak sucikan Anwar tanpa proses mahkamah. Kalau macam tu,penyangak atau penyamun yang belum didapati bersalah guna taktik … Continue reading

Posted in Pakatan Haram, PAS Selangor, video seks anwar ibrahim | Leave a comment

>Video Seks Anwar: Kalau betol Anwar, PAS nak buat apa?

> Agak-agak kalau betollah si Anwar dalam video seks tu, apa agaknya PAS nak cakap? Mungkin PAS akan bagi statement antaranya: 1) Setiap insan pasti melakukan kesilapan di muka bumi ini. Anwar tidak terkecuali. Namun perjuangannya menentang kezaliman UMNO harus … Continue reading

Posted in Pakatan Haram, PAS, video seks anwar ibrahim | Leave a comment

>Sambutan 3 tahun pemerintahan Khalid di Selangor dikunjungi ribuan hadirin

> Ya, memang beribu-ribu yang hadir; semut, nyamuk, hantu, jembalang, iblis dan syaitan. Cuma ada beberapa kerat je manusia. Cakap banyak tak guna la kawan-kawan. Blogger gerakantimur dah dedahkan lagi bukti-bukti yang buku jingga dan pesta sambutan 3 tahun pemerintahan … Continue reading

Posted in Chief Minister of Selangor, Chief Minister Tan Sri Khalid Ibrahim, gerakan anti pkr, Pakatan Haram, Sambutan 3 tahun Pakatan Rakyat Selangor | Leave a comment

>Alhamdulillah, PAS tambah peluang pekerjaan umat Islam

>Tahniahla pada PAS sebab PAS dan pakatan haram sentiasa menambah peluang pekerjaan untuk umat islam di selangor. Dah nama pon kerajaan berkebajikan kan? Tak kira lah kat tempat jual arak ke hape,janji Ronnie Liu sayang sama PAS. Malaysiakini melaporkan http://www.malaysiakini.com/news/153324 Diulas … Continue reading

Posted in Dato Dr Mohamad Satim Diman, Pakatan Haram, PAS Selangor, PKR, Ronnie Liu | Leave a comment

>Mana Faekah nak letak muka sekarang?

> Faekah malu..hahahaha.. Selepas lazer sana lazer sini pasal pengharaman logo 1Malaysia di Selangor, tetiba Kerajaan Negeri Selangor sudah buat pusingan U-turn dengan menarik balik larangan tersebut. The Star melaporkan: “Selangor freezes ban on use of 1Malaysia logo in adverts … Continue reading

Posted in Chief Minister Tan Sri Khalid Ibrahim, Dato Dr Mohamad Satim Diman, Faekah Husin, Logo 1Malaysia, Pakatan Haram, political secretary | Leave a comment